Desavanja

Vedran Milošević i Ivan Kristić osigurali učešće u Masters takmičenju Best of the Best snooker lige

"U završnom V kolu Best of the Best Igor Antić pokazao izvrsnu igru"

Posljednje V kolo Carlsberg Snooker Lige i njenog  takmičenja Best of the Best pred završni Masters odigrano je i u diviziji Kiseljak u snooker klubu Cue Ball. 

Najbolji je bio izuzetno nadareni Igor Antić koji je u finalnom meču savladao Vedrana Miloševića rezultatom 3 : 0 i to sa zavidnim brejkovima od 73 i 54 poena. Nazalost, ova pobjeda mu nije donijela plasman na završni Masters koji će se ove godine odigrati u Bugojnu u snooker klubu „Desetka“  od petka 21.05 do nedjelje 23.05.2021., kada ćemo saznati ko je osvajač prestižne titule „Best of the Best“ u Bosni i Hercegovini. 

Ove godine predstavnici iz Kiseljaka će biti Vedran Milošević i Ivan Kristić kao dvojica prvoplasiranih na tabeli nakon odigranih V kola takmičenja. Na žalost mala razlika u bodovima onemogućila je Nedžadu Emši i Igoru Antiću, dvojici izvrsnih igrača iz ove divizije, da ove godine učestvuju u završnom Mastersu za titulu najboljeg među najboljim. Nadamo se da će imati više sreće u narednoj sezoni.

Sve novosti i pojedinosti u vezi Carlsberg snooker lige Best of the Best u BiH možete pratiti putem stranice www.snooker.org.ba kao i putem Facebook stranica klubova učesnika lige.